Winkelruimte huren of kopen

Quote Winkelruimte huren of kopen

Wilt u een winkelruimte huren of kopen? Wij kennen Ede, Bennekom, Wageningen en omgeving goed.

"Winkelruimte is er in alle soorten en maten. Er zijn veel partijen die winkelruimte verhuren. Als bedrijfsmakelaars weten wij waar."

Geschikte winkelruimte huren of kopen

Een leegstaand winkelpand huren kan tegenwoordig bijna overal. Toch is niet elke winkelruimte geschikt voor verhuur in uw persoonlijke situatie. Smit Bedrijfshuisvesting is een bedrijfsmakelaardij is zich graag onderscheid door juist nét even verder door te vragen. Wilt u een winkelruimte huren of kopen? In een persoonlijk gesprek komen we er namelijk al vrij snel achter welk type winkelruimte u wilt huren of kopen. Dat is namelijk afhankelijk van enorm veel factoren.

Door onze jarenlange ervaring en de vele winkels die wij door de jaren heen hebben verhuurd of verkocht, kunnen wij u snel adviseren. Door de juiste vragen te stellen komen we snel tot de kern van uw behoefte. Wij kennen de regio Ede, Bennekom en Wageningen en omgeving goed. Hierdoor weten wij niet alleen wat het beschikbare aanbod is, maar kunnen wij ook goed inschatten of het aanbod passend is bij uw vraag. Hoe ziet de omgeving eruit, welke mensen wonen er in de buurt, hoeveel aanloop is er, is er voldoende parkeerruimte. Kortom, allemaal factoren die van invloed zijn op het slagen van uw onderneming. 

Maak een afspraak voor een rondleiding

Wij weten waar de beste winkelpanden te huur staan en geven u graag een rondleiding langs alle geschikte winkels die verhuurd kunnen worden. Mogen we eens meedenken met uw persoonlijke wensen? We maken graag een afspraak, zodat u het belang van een goede bedrijfsmakelaar kunt ervaren. Klik hier voor het maken van een afspraak.

Zoek je bedrijfspand