Contact

Smit Bedrijfshuisvesting B.V.
Amsterdamseweg 13
6711 BE Ede
t  0318 614 559
m 06 12 77 61 37
info@smitbedrijfshuisvesting.nl

KvK 64579859
 

Klik hier voor het contactformulier

Twitter

Selectie gerealiseerde transacties

Smit heeft bemiddeld bij de verhuur van het winkelpand aan de Grotestraat 101 te Ede en feliciteert Cosmo Hairstyling met deze toekomstige vestiging.
Verhuurd
Smit heeft bemiddeld bij de verhuur van ca. 226 m2 kantoorruimte aan de Da Vincilaan 5 te Ede  en feliciteert Vallei Advocaten met deze locatie.
Verhuurd
Smit heeft bemiddeld bij de verkoop van het vrijstaande bedrijfspand aan de Kelvinstraat 33 te Ede.
Verkocht
Smit Bedrijfshuisvesting heeft bemiddeld bij de verkoop van ca. 170 m2 praktijkruimte aan de Stationsweg 92 te Ede.
Verkocht
Smit Bedrijfshuisvesting heeft bemiddeld bij de verkoop van het vrijstaande bedrijfspand aan de Morsestraat 16 te Ede.
Verkocht
Smit heeft namens Pacor Pamero B.V. bemiddeld bij de aanhuur van het vrijstaande bedrijfspand met inpandige kantoorruimte aan de Maxwellstraat 45 te Ede
Aangehuurd
Smit heeft bemiddeld bij de verhuur van ca. 300 m2 bedrijfsruimte met inpandige kantoorruimte en royale parkeermogelijkheden op eigen terrein.
Verhuurd
Smit heeft bemiddeld bij de verhuur van ca. 300 m2 bedrijfsruimte met ca. 200 m2 kantoorruimte aan de Hertzstraat 1 te Ede.
Verhuurd
Smit heeft bemiddeld bij de verhuur van kantoorruimte in HNK Ede en feliciteert TinX-IT met deze nieuwe locatie.
Verhuurd
Kleinschalige winkelruimte op A1 locatie in het centrum van Ede verhuurd.
Verhuurd
Smit heeft bemiddeld bij de verhuur van 291 m2 bedrijfsruimte met ca. 86 m2 overdekte opslagruimte aan de Dieselstraat 6 te Ede
Verhuurd
Smit heeft in collegiale samenwerking met CMC bemiddeld bij de verhuur van de kantoorruimte op de begane grond in de kantoorvilla aan de Edeseweg te Bennekom
Verhuurd
Smit heeft bemiddeld bij de verhuur van het winkelpand aan de Grotestraat 57 te Ede en feliciteert de Zuivelhoeve met deze nieuwe vestiging in Ede!
Verhuurd
Smit heeft namens SIMAC bemiddeld bij de aankoop van het vrijstaande bedrijfspand bestaande uit 750 m² kantoorruimte, 1.230 m² bedrijfsruimte en 25 parkeerplaatsen aan de Maxwellstraat 47 te Ede.
Aangekocht
Smit heeft bemiddeld bij de verhuur van diverse full-service kantoorruimte in het bedrijfsverzamelgebouw aan het Horapark 2 te Ede.
Verhuurd
Smit heeft bemiddeld bij de verhuur van ca. 235 m² kantoorruimte en feliciteert instituut HIP met deze nieuwe locatie in Ede!
Verhuurd
Smit heeft bemiddeld bij de verkoop van het bedrijfspand met inpandige kantoorruimte en bovenwoning aan de Hoorn 35 te Ede.
Verkocht
690 m2 hoogwaardige kantoorruimte op de derde verdieping in het moderne kantoorgebouw 'De Arck' verhuurd in collegiale samenwerking met CMC en DTZ.
Verhuurd
Smit heeft binnen twee maanden tijd de monumentale villa 'Klein Vossenhol' met moderne kantoorvleugel (oppervlakte 907 m2) verhuurd aan de Edeseweg te Bennekom!
Verhuurd
Vrijstaand, representatief kantoorpand op perfecte zichtlocatie aan de Keesomstraat 19 te Ede.
Verhuurd
Vijf volledig ingerichte kantoren t.b.v. 24 werkplekken, inclusief office diensten en services, in Het Nieuwe Kantoor (HNK) aan de Bennekomseweg 41 te Ede
Verhuurd
Smit heeft bemiddeld bij de verhuur van 120 m² winkelruimte in het winkelcentrum Parkweide (nummer 22) te Ede.
Verhuurd
Smit heeft namens MMR consultancy bemiddeld bij de aanhuur van de kantoorruimte aan de Stationsweg 73 te Ede.
Aangehuurd
Smit heeft bemiddeld bij de aanhuur van het vrijstaande kantoorpand aan De Molen 23 te Houten.
Aangehuurd
Smit heeft bemiddeld bij de verhuur van 120 m² winkelruimte in het winkelcentrum Parkweide en feliciteert Bakkerij van Voorthuizen met deze nieuwe vestiging!
Verhuurd
Smit heeft bemiddeld bij de aankoop van het vrijstaande bedrijfspand aan de Ohmstraat 5 te Ede.
Aangekocht
Smit heeft bemiddeld bij de verhuur van 122 m² winkelruimte in het winkelcentrum Parkweide en feliciteert lunchroom Smiles met deze nieuwe vestiging!
Verhuurd
Smit heeft bemiddeld bij de verhuur van ca. 750 m² winkelruimte aan de Telefoonweg 126 te Ede.
Verhuurd
Smit heeft bemiddeld bij de verkoop van het beleggingspand bestaande uit een winkel-woonhuis aan de Parkweg 82 - 82 A te Ede
Verkocht
Smit heeft bemiddeld bij de verhuur van de kantoorruimte in de compleet gerenoveerde voormalige maalderij aan de Telefoonweg te Ede.
Verhuurd
Smit heeft bemiddeld bij de verhuur van het winkelpand aan de Edeseweg 25 te Bennekom en feliciteert JC Koffie & Thee met deze nieuwe vestiging!
Verhuurd
Smit heeft bemiddeld bij de verhuur van het winkelpand aan het Maandereind 64 te Ede.
Verhuurd
Smit heeft in collegiale samenwerking bemiddeld bij de verhuur van 290 m² winkelruimte aan de Wiek 1 te Ede en feliciteert La Cubanita met deze nieuwe vestiging in Ede!
Verhuurd
Smit heeft bemiddeld bij de verhuur van het winkelpand aan de Boogstraat 4-8 te Ede en feliciteert Telefoon Star met deze nieuwe locatie!
Verhuurd
Smit heeft bemiddeld bij de verhuur van het winkelpand aan de Grotestraat 9 te Ede en feliciteert Vi Computers Ede met deze locatie.
Verhuurd
Smit heeft bemiddeld bij de verhuur van 1.100 m² bedrijfsruimte aan de Marsdijk 35 te Lienden.
Verhuurd
Smit Bedrijfshuisvesting heeft CTB begeleid bij de aankoop van het kantoorpand bestaande uit 2.861 m² kantoorruimte met 58 parkeerplaatsen op eigen terrein.
Aangekocht
Smit heeft bemiddeld bij de winkelruimte aan het Maandereind 28 te Ede
Verhuurd
Smit heeft, in collegiale samenwerking met DTZ, bemiddeld bij de verhuur van 238 m² hoogwaardige en compleet afgewerkte kantoorruimte op 'Landgoed de Born' te Bennekom.
Verhuurd
Smit heeft bemiddeld bij de verhuur van de kantoorruimte aan de Stationsweg 13 te Ede en feliciteert Artiflex uitzendbureau met deze vestiging in Ede!
Verhuurd
Smit heeft, in collegiale samenwerking met DTZ en Keus, bemiddeld bij de verhuur van 660 m² kantoorruimte aan de Bennekomseweg 43 te Ede.
Verhuurd
Smit heeft bemiddeld bij de verhuur van ca. 1.000 m² hoogwaardige showroom, ca. 400 m² werkplaats en een royaal buitenterrein aan de Dieselstraat 10 te Ede en feliciteert Kubota met deze nieuwe vestiging in Ede!
Verhuurd
Smit heeft bemiddeld bij de aanhuur van 127 m² praktijkruimte aan de rand van het centrum van Lunteren met 5 parkeerplaatsen op eigen terrein en feliciteert Dierenkliniek De Vijfsprong met deze nieuwe vestiging.
Aangehuurd
Smit heeft bemiddeld bij de verhuur van 1.100 m² bedrijfsruimte aan de Marconistraat 17 te Ede.
Verhuurd
FUHR Benelux B.V. heeft de huurovereenkomst langdurig verlengd en huurt naast de huidige 800 m² bedrijfsruimte en 150 m² showroom nog ca. 440 m² extra kantoorruimte bij op de eerste verdieping. De verhuurder werd bij deze transactie geadviseerd door Smit.
Verhuurd
Representatief bedrijfspand bestaande uit 130 m² bedrijfsruimte en 35 m² kantoorruimte aan de Maxwellstraat 49 A verhuurd!
Verhuurd
De eerste en tweede kantooretage van dit moderne, representatieve kantoorpand is verhuurd!
Verhuurd
Smit Bedrijfshuisvesting heeft bemiddeld bij de verhuur van 180 m² winkelruimte in het winkelcentrum "Bellestein' te Ede.
Verhuurd
Smit heeft bemiddeld bij de verhuur van 750 m² winkelruimte met 170 m² opslagruimte aan de rand van het centrum van Ede en feliciteert MijnTafel met hun nieuwe huisvesting!
Verhuurd
Smit Bedrijfshuisvesting heeft namens zijn opdrachtgever bemiddeld bij de aankoop van het vrijstaande bedrijfspand gelegen aan de Hertzstraat 15 te Ede.
Aangekocht
Smit Bedrijfshuisvesting heeft bemiddeld bij de verhuur van het vrijstaande bedrijfspand (400 m² bedrijfsruimte + 200 m² kantoorruimte) gelegen aan de Ampèrestraat 20 te Ede.
Verhuurd
Smit Bedrijfshuisvesting heeft bemiddeld bij de verhuur van het vrijstaande bedrijfspand gelegen aan de Morsestraat 16 te Ede.
Verhuurd
Smit heeft bemiddeld bij de verhuur van 200 m² kantoorruimte op de begane grond aan de Marconistraat 19 te Ede.
Verhuurd
Smit heeft bemiddeld bij de verkoop van het bedrijfspand met inpandige kantoorruimte gelegen op een perceel van 3.097 m² aan de Lorentzstraat 11 te Ede.
Verkocht
Smit heeft namens een particuliere belegger bemiddeld bij de aankoop van het beleggingspand gelegen aan de Dorpsstraat 30 te Bennekom.
Aangekocht
Smit heeft namens Sier Disposables bemiddeld bij de aanhuur van 150 m² kantoorruimte aan de Kryptonstraat 8 te Ede.
Aangehuurd
Smit heeft namens een particuliere belegger bemiddeld bij de aankoop van het beleggingspand gelegen aan de Parkweg 82 te Ede.
Aangekocht
Smit heeft bemiddeld bij de verhuur van 500 m² nieuw te realiseren kantoorruimte met 17 parkeerplaatsen aan de Da Vincilaan 3 te Ede. Huurder Lias Software B.V.
Verhuurd
Smit heeft bemiddeld bij de winkelruimte (ca. 80 m²) aan het Maandereind 50 te Ede.
Verhuurd
Smit heeft bemiddeld bij de verhuur van 435 m² bedrijfsruimte aan de Halte 219 te Ede. Huurder CrossFit Ede.
Verhuurd
Smit heeft namens UK kinderdagverblijf bemiddeld bij de aanhuur van 620 m² kantoorruimte, welke in gebruik is als kinderdagverblijf, aan het Horapark 7 te Ede.
Aangehuurd
Smit heeft, in collegiale samenwerking met Keus, bemiddeld bij de verhuur van 204 m² kantoorruimte aan de Stationsweg 39 te Ede. Huurder GiralisOpdidakt.
Verhuurd
Smit heeft bemiddeld bij de verkoop van het bedrijfspand ter grootte van 318 m² bedrijfsruimte aan de Asakkerweg te Ede.
Verkocht
Smit heeft bemiddeld bij de verhuur van 195 m² winkelruimte gelegen aan de Boogstraat 4-8 te Ede.
Verhuurd
Smit heeft namens 3D Worknet op succesvolle wijze bemiddeld bij de verlenging van de huurovereenkomst (450 m² bedrijfsruimte + 315 m² kantoorruimte) en heeft een aanzienlijke besparing op de huisvestingskosten weten te realiseren!
Kosten besparing
Smit heeft namens vereniging 'De Binnenplaats' op succesvolle wijze bemiddeld bij de aanhuur van 175 m² praktijkruimte aan de Padberglaan 18 te Ede.
Aangehuurd
Smit heeft namens SPA Ingenieurs uit Ede bemiddeld bij het verlengen van de huurovereenkomst (733 m² kantoorruimte) en heeft een aanzienlijke besparing op de huisvestingskosten weten te realiseren!
Kosten besparing
Smit heeft bemiddeld bij de verhuur van 125 m² kantoorruimte en 314 m² bedrijfsruimte aan de Darwinstraat 17 te Ede.
Verhuurd
Smit heeft bemiddeld bij de verhuur van 196 m² bedrijfsruimte aan de Galileilaan te Ede.
Verhuurd
Smit heeft bemiddeld bij de verhuur van 160 m² kantoorruimte, 480 m² bedrijfsruimte en 1.600 m² buitenterrein aan de Spinderweg 9 te Ede.
Verhuurd
Smit heeft bemiddeld bij de verhuur van 564 m2 bedrijfsruimte aan de Keesomstraat 4 en 860 m2 bedrijfsruimte met 200 m2 kantoor aan de Lorentzstraat 1D te Ede!
Verhuurd
Smit heeft bemiddeld bij de verhuur van de bedrijfsruimte + showroom (910 m²) aan de Frankeneng 4 te Ede.
Verhuurd
Smit heeft bemiddeld bij de verhuur van de bedrijfs- en kantoorruimte aan de Morsestraat 22 te Ede.
Verhuurd
Smit heeft bemiddeld bij de verhuur van ca. 120 m² bedrijfs- en kantoorruimte aan de Bellstraat 2C te Ede.
Verhuurd
Smit heeft namens Vermeer Wijnen bemiddeld bij de aanhuur van ca. 170 m² winkelruimte gelegen aan de Amsterdamseweg 1 te Ede.
Aangehuurd
Smit Bedrijfshuisvesting heeft bemiddeld bij de verhuur van de kerkzaal gelegen aan de Amsterdamseweg 9 te Ede aan Eskes Media. Onder de galerijen is kantoorruimte gerealiseerd en de kerkzaal wordt door huurder geëxploiteerd als concertruimte.
Verhuurd
Smit heeft bemiddeld bij de verhuur van ca. 200 m² bedrijfsruimte aan de Zuiderkade 3A te Ede.
Verhuurd
Smit heeft bemiddeld bij de verhuur van 480 m² bedrijfsruimte aan de Galvanistraat 55 te Ede
Verhuurd
Smit heeft bemiddeld bij de verhuur van 150 m² showroom en 50 m² kantoorruimte aan de Hertzstraat 26 te Ede.
Verhuurd
Smit heeft bemiddeld bij de verhuur van meerdere kantoorkamers in het bedrijfsverzamelgebouw aan het Horaplantsoen 20 te Ede.
Verhuurd
Smit Bedrijfshuisvesting heeft bemiddeld bij de verhuur van 126 m² winkelruimte aan het Maandereind te Ede.
Verhuurd
Smit heeft bemiddeld bij de verhuur van 196 m² bedrijfsruimte gelegen aan de Galileilaan te Ede.
Verhuurd