Transacties

Verhuurd
Keesomstraat 36-44
Ede

Smit Bedrijfshuisvesting heeft bemiddeld bij de verhuur van ca. 300 m2 kantoorruimte in een modern en hoogwaardig afgewerkt kantoorpand aan de Keesomstraat in Ede. Het object bevindt zich op een perfecte zichtlocatie aan één van de belangrijkste verkeersaders van Ede.

Verhuurd
Maandereind 64
Ede

Smit Bedrijfshuisvesting heeft bemiddeld bij de verhuur van horecaruimte en feliciteert Espressobar LUCCA met deze nieuwe locatie! Het pand is gelegen op een perfecte zichtlocatie aan de entree van Ede centrum en zal worden uitgebreid met een royaal terras.

Verhuurd
Stationsweg 73
Ede

Smit Bedrijfshuisvesting B.V. heeft bemiddeld bij de verhuur van ca. 105 m2 kantoorruimte in deze prachtige kantoorvilla! De kantoorvilla bevindt zich op een uitstekend bereikbare én perfecte zichtlocatie locatie nabij het centrum van Ede en op loopafstand van het NS-intercitystation Ede-Wageningen. Door deze transactie is het volledige pand verhuurd!

 

Verkocht
Nieuwe Stationsstraat 5-7
Ede

Smit Bedrijfshuisvesting heeft bemiddeld bij de verkoop van het winkelpand met kamerbewoning op de eerste verdieping aan de Nieuwe Stationsstraat 5-7 te Ede! Het object bestaat uit ca. 372 m2 winkelruimte op de begane grond met een kelder ter grootte van ca. 366 m2 en zes verhuurde kamers op de eerste verdieping.  

Verkocht
Marijkeweg 22
Wageningen

Smit Bedrijfshuisvesting heeft bemiddeld bij de verkoop van een beleggingspand aan de Marijkeweg 22 in Wageningen. Dit moderne kantoorpand van ca. 1.750 m2 met 35 parkeerplaatsen is gelegen op een royaal perceel van 3.624 m2. Het geheel bevindt zich op een uitstekend bereikbare locatie nabij het centrum van Wageningen. In dit object zijn meerdere huurders gevestigd.

 

Verkocht
Molenstraat 80
Ede

Smit Bedrijfshuisvesting B.V. heeft bemiddeld bij de verkoop van het beleggingspand aan de Molenstraat 80 in Ede. Het kantoorpand bestaat uit 2.454 m2 kantoorruimte met 40 parkeerplaatsen. Het gehele object is langdurig verhuurd.

Verkocht
Voltastraat 5
Ede

Smit Bedrijfshuisvesting heeft twee nieuw te bouwen bedrijfsunits verkocht aan twee verschillende eindgebruikers. De bedrijfsunits zijn gelegen op bedrijventerrein Frankeneng en beschikken over een vrije hoogte van maar liefst ca. 7 meter!

Verkocht
Stationsweg 13
Ede

Smit Bedrijfshuisvesting heeft bemiddeld bij de verkoop van representatieve praktijkruimte aan de Stationsweg 13 in Ede en feliciteert NK2 mondhygiënisten met deze nieuwe locatie!

Aangehuurd
Dr. W. Dreeslaan 1
Bennekom

Smit Bedrijfshuisvesting heeft namens The Food Research Company bemiddeld bij de aanhuur van ca. 260 m2 kantoorruimte op de begane grond in het hoofdgebouw van het monumentale kantorencomplex 'Nergena' in Bennekom!

Verhuurd
Parkweg 24
Ede

VERHUURD BINNEN ÉÉN WEEK! Smit Bedrijfshuisvesting heeft bemiddeld bij de verhuur van representatieve winkelruimte van ca. 160 m2 aan de Parkweg in Ede. De winkelruimte bevindt zich nabij winkelcentrum ‘Spindop’ en op loopafstand van het NS-intercitystation Ede-Wageningen.