Transacties

Verhuurd
5 Mei Plein 12
Wageningen

Smit Bedrijfshuisvesting heeft bemiddeld bij de verhuur van deze zeer unieke en charmante stadsboerderij. De (gemoderniseerde) stadsboerderij beschikt over een stadstuin op het zuiden en bevindt zich pal tegenover Hotel De Wereld, de meest herkenbare locatie van Wageningen. Wij feliciteren huurder en verhuurder met deze transactie!

Verhuurd
Tarthorst 675
Wageningen

Smit Bedrijfshuisvesting heeft bemiddeld bij de verhuur van een bedrijfspand van 245 m2 op een zichtlocatie in Wageningen. Het object is gebouwd in 1975 en bevindt zich op een perceel van 1.080 m2. Het betreft hier het voormalige Rode Kruis gebouw. Winkelcentrum Tarthorst bevindt zich op loopafstand.

Verkocht
Bemuurde Weerd 5 t/m 5C
Utrecht

Het betreft een kleinschalig beleggingsobject (bouwjaar 2020/2021) bestaande uit 4 prachtige appartementen aan de Bemuurde Weerd in Utrecht. De hoogwaardig afgewerkte appartementen (energielabel A + gasloos) zijn compleet ingericht en gestoffeerd verhuurd. Het appartementencomplex bevindt zich op een uitstekende locatie aan de rand van de binnenstad!

Verhuurd
Galvanistraat 7
Ede

Smit Bedrijfshuisvesting heeft kantoorruimte verhuurd aan Maatwerk voor Kinderen in het bedrijfsverzamelgebouw aan de Galvanistraat 7 in Ede. Dit kantoorgebouw is gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen en openbaar vervoer. Het kantoorgebouw ligt op een goede zichtlocatie aan de belangrijkste toegangsweg tot bedrijventerrein de Frankeneng.

Verhuurd
Maanderweg 74
Ede

Smit Bedrijfshuisvesting heeft bemiddeld bij de verhuur van 2 opslagunits aan de Maanderweg 74 in Ede. De opslagunits zijn gelegen op loopafstand van het winkelcentrum.

Verhuurd
Amsterdamseweg 34B
Ede

Smit Bedrijfshuisvesting heeft bemiddeld bij de verhuur van 357 m2 kantoorruimte op de eerste en tweede verdieping in het monumentale bedrijfsverzamelgebouw aan de Amsterdamseweg in Ede en feliciteert JS Groep met deze nieuwe locatie! Het kantoorpand bevindt zich aan de rand van het centrum van Ede met royale parkeermogelijkheden op eigen terrein.

Verhuurd
Stationsweg 22
Ede

Smit Bedrijfshuisvesting heeft een winkelpand van 120 m2 verhuurd aan De Beren die op deze locatie een bezorgrestaurant zal gaan vestigen. Het pand is gelegen op een perfect bereikbare zichtlocatie aan de rand van het centrum van Ede!

Verhuurd
Bennekomseweg 41-43
Ede

Smit Bedrijfshuisvesting heeft bemiddeld bij de verhuur van kantoorruimte voor HNK in Ede en feliciteert Dyade met deze nieuwe locatie! Het betreft ca. 610 m2 kantoorruimte op de tweede verdieping met 15 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Verkocht
Keesomstraat 26-32
Ede

Smit Bedrijfshuisvesting heeft bemiddeld bij de verkoop van het kantoorpand aan de Keesomstraat 26-32 in Ede. Het kantoorpand (energielabel A+) met een oppervlakte van 2.861 m2 VVO beschikt over 67 parkeerplaatsen op eigen terrein. Dit beleggingspand is volledig verhuurd aan meerdere partijen en bevindt zich op een zichtlocatie aan een drukke verkeersader in Ede.

Verkocht
Max Planckstraat 34
Ede

Smit Bedrijfshuisvesting heeft bemiddeld bij de verkoop van een bedrijfspand met royale parkeermogelijkheden aan de Max Planckstraat 34 in Ede. Het pand bestaat uit 1.000 m² bedrijfsruimte en 400 m² kantoorruimte op een perceel van 2.413 m².