Bedrijfsruimte huren of kopen

Quote bedrijfsruimte huren of kopen omgeving Ede

Bedrijfsruimte huren of kopen omgeving Ede; dan heb je een goede makelaar nodig. Smit Bedrijfshuisvesting is de specialist in de regio.

"Een bedrijfspand of bedrijfshal moet passen als een goed zittende jas."

Het blijft een lastige keuze - bedrijfsruimte huren of kopen omgeving Ede

Bedrijfsruimte huren doe je voor een langere termijn. Althans, over de lengte van het huurcontract valt te onderhandelen. Maar toch moet uw bedrijfspand aansluiten bij de plannen van uw onderneming. Dat klinkt logisch, maar het huren van een bedrijfsunit schijnt in de praktijk anders te zijn dan gedacht. Het begint al met het feit dat u een bedrijfspand moet zoeken. Een bedrijfsmakelaar is daar handig bij, want als vastgoedspecialist hebben wij verstand van de lokale en regionale vastgoedmarkt. Wat zijn bijvoorbeeld reguliere vierkante meterprijzen van commercieel vastgoed? Op welke locatie staan de mooiste bedrijfspanden te huur? Heeft de bedrijfshal die u zoekt wel die kantoorruimte waar u naar op zoek bent? Of bent u beter af met bouwgrond? Belangrijke vraag is natuurlijk, ga je de bedrijfsruimte huren of kopen? Hierbij kan Smit Bedrijfsmakelaars je goed adviseren. Door onze kennis en ervaring, die wij hebben opgedaan door het grote aantal bedrijfsruimtes die wij hebben verkocht of verhuurd, weten wij tegen welke zaken je als ondernemer aanloopt.

Het dilemma van de ondernemer

Zo kan het zijn dat je als ondernemer beschikt over voldoende liquide middelen om een bedrijfsruimte te kopen, maar dat je daarbij de afweging moet maken of deze middelen liever aanwendt om te investeren in je machines. Dit soort details bespreken wij graag in een persoonlijk gesprek.

Als makelaar in bedrijfspanden weten wij vaak voordat bedrijfsruimte beschikbaar komt dat de bedrijfsunit in de verhuur gaat. Dat is mooi, want daar kunnen we u als zoeker van bedrijfsruimte dus in een vroeg stadium over informeren. Zoekt u bedrijfsruimte? Bel dan eerst de bedrijfsmakelaars van Smit Bedrijfshuisvesting en laat ons meedenken over de aankoop of het huren van uw ideale bedrijfspand.

Bekijk hier ons aanbod in Ede en omgeving

Zoek je bedrijfspand