Horecapand huren op een lekkere plek?

Quote horecapand huren

Wilt u een horecapand huren dan is het belangrijk om u goed te laten adviseren. Smit Bedrijfshuisvesting kan u daarover enorm goed adviseren.

"Horecapanden die te huur staan en die allemaal op een overzichtelijk lijstje? Als bedrijfsmakelaars denken we met u mee!"

Wilt u een horecapand huren, dan weet u dat er veel bij komt kijken. Wat is de plek die het best past bij uw restaurant, bar of café met terrasfunctie? En ook niet onbelangrijk; zijn er op de locatie die u in gedachten heeft voldoende horecapanden beschikbaar? Welke horecaruimte is er in de omgeving te huur. Daarover kan Smit Bedrijfshuisvesting u enorm goed adviseren. Wij hebben niet alleen verstand van bedrijfsruimtes of kantoorpanden, maar wij hebben al veel transacties mogen doen op het goed van horecapanden. 

Locatie is koning

Het is geen geheim dat voor het slagen van uw horecazaak het van groot belang is om een geschikte locatie te vinden. Passend bij uw bedrijfsvoering uiteraard. Dus, denk vooraf goed na over uw doelgroep. Wie is uw ideale klant? Wil hij  of zij graag voor de deur parkeren, of is midden in het centrum en goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer veel belangrijker? Hoe zit het met de vergunningen en de plaatselijke terrasvoorschriften? Op welke plekken kunt u veel traffic verwachten? Al deze zaken komen aan bod in het oriënterende gesprek dat wij graag met u voeren. Zo weten wij steeds beter het wij u het best kunnen helpen en kunnen wij op zoek naar uw ideale horecaruimte.

Als bedrijfsmakelaars beschikken we over specifieke informatie met betrekking tot horecapanden. Die informatie delen we graag met mensen die op zoek zijn naar horecaruimte die te koop of te huur staan. Bel gerust voor een vrijblijvende afspraak. Klik hier voor onze gegevens.

Zoek je bedrijfspand